שירותי עיצוב אתרים מקצועי

עיצוב אתרים הוא אחד התחומים החשובים ביותר בתהליך של פיתוח אתרים.  הוא זה שגורם לרושם הראשוני אצל הגולש, עוד טרם התחיל לקרוא את התכנים ולהתרשם ממה שיש לאתר שלכם להציע. הדבר דומה להתרשמות ראשונית שיש לנו מאדם על סמך סגנונו, לבושו ומראהו הכללי, ומה שהוא משדר.

אייקון עיצוב אתרים

עיצוב אתרים – יוצרים רושם ראשוני

עיצוב אתרים נכון הוא עיצוב שיש בו התייחסות לקהל היעד, הוא רלוונטי, עושה שימוש נכון ומתוחכם בנראות של האתר, בצבעים, בתמונות ובסידור שלהם.

מעצב אתרים מקצועי  העוסק בענף עיצוב אתרים, הוא כזה שמעודכן כל הזמן בטרנדים השונים, במגמות בשוק ויש לו הבנה שיווקית שתסייע לו בעבודתו כמעצב.

עיצוב אתרים מתבצע במשותף עם בעל האתר, שמגדיר ומאפיין את הצרכים שלו, למי הוא פונה ומה חשוב לו שיודגש באתר. רק לאחר אפיון והבנת צרכי הלקוח, ובשיתוף עם המאפיין ובונה האתרים, ניגש המעצב לתכנן את פני האתר ובחירת האלמנטים שיהיו בו.

עיצוב אתרים אין פירושו עבודת גרפיקה של סידור סמלים על עמוד, אלא הבנה של מגבלות ויתרונות האינטרנט, הגדרות מקצועיות שלא יגרמו על האתר עומס יתר ויאפשרו לתמונות או לכל אמצעי ויזואלי אחר לעלות במהירות, תוך הבנה כי הגולש מצפה לקבל אתר מהיר, ולא להמתין זמן ארוך עד שייטען.

מעצבים את פני העסק ויוצרים רושם ראשוני חיובי!

עיצוב אתרים הוא חלק מתהליך של בניית אתרים. זה החלק היצירתי יותר בתהליך, ומספק את המראה הוויזואלי של האתר,תוך שימוש בטכנולוגיות שיקלו על המשתמש לדפדף באתר,להתרשם מתמונות, אלמנטים ומוצרים שונים, וכדומה. עיצוב אתרים דורש יצירתיות רבה לצד הבנה שיווקית וידע טכנולוגי רלוונטי.

עיצוב אתרי אינטרנט

התוכן והאופן כרוכים זה בזה. יש קשר ישיר והדוק בין ה"איך" ובין ה"מה". שניים שהם אחד. לעיצוב האתר יש השפעה מכרעת, מודעת ולא מודעת, על השהייה שלנו באתר, על העניין שלנו בו, על חווייתנו כגולשים בו. העיצוב אינו רק היבט אסתטי של האתר אלא מרכיב מובנה ומהותי זו. ה"קנקן" מכיל את ה"מה שיש בו". הוא גלוי לעין כול ולכן לא תועיל ההמלצה "אל תסתכל בקנקן". ראשית - אי אפשר לא להסתכל בו. שנית - רצוי ומומלץ להסתכל בו. כשהוא במיטבו, מלוטש, נקי, שובה עין - יש לצפייה בו ערך מוסף חשוב ביותר.

עיצוב האתר אינו תבלין הוא אב מזון

האינטרנט הוא מדיום מוחצן. אתר מעוצב ומרהיב מתבלט. הבולטות מייצרת ערך. כאשר מספר רב של גולשים נחשפים לאתר, סביר להניח כי חלק מהם יבצעו המרה וייהפכו ללקוחות.

אתר מעוצב הוא כרטיס ביקור. הכרטיס אמור לעורר עניין, לגרות. קחו בחשבון שעומדות לרשותכם שניות בודדות בלבד כדי ליידע את הגולשים על אודות המוצר או השירות שאתם מציעים, על התועלת שהם עשויים להפיק מרכישתכם, על הבעיה שהמוצר או השירות יפתרו להם או על היתרון שהם ייצרו עבורם.

האתר הוא חלון הראווה. אתם שקופים. רואים אתכם. אין לכם מה להסתיר. יש לכם מה להראות.
בהינתן הבנת חשיבות העיצוב מומלץ לפנות אל חברה המציעה לכם, בין השאר, שירותי עיצוב מקצועיים. כשם שאישה יפה, מצודדת, שלא ניתן להתעלם מנוכחותה הכובשת, רוכשת יתרון מיידי על נשים אחרות, כך גם ברשת: אתר מעוצב, מלוטש ומהודר, נעים לעין ימשוך יותר תשומת לב מאתרים אחרים שאינם מעוצבים כמוהו

עיצוב אתרים לאינטרנט ולסלולר

בעולם של דימויים ותדמיות, עולם שבו, אכן, "המדיום הוא המסר" בעלי אתרים מעוצבים נוכחים לדעת כי שינוי עיצוב מחולל ומניע תנועה ערה ורבה יותר אל האתר שלהם.

לרשותכם ולשירותכם חברה המודעת לחשיבות עיצוב האתר ומספקת לכם שירותי עיצוב מקצועיים תוך שימוש בתשתיות ובטכנולוגיות מתקדמות. עיצוב האתר מתבצע תוך התאמה מרבית לסוג העסק, לצרכי בעליו וכך שהגולשים ימצאו אותו יפה ומעניין, מגרה להמשך צפייה וגלישה ובעל הנעה לפעולה.
גולשים מעריכים אתרי אינטרנט מושקעים ומעוצבים. עיצוב מקורי, יצירתי, הן מתוך הקופסה והן מחוץ לה, מאפשר לכם, בעלי האתרים, ליהנות מאתר אשר הגולשים בו יקבלו בתוך שניות אחדות את כל המידע הרלוונטי עבורם בהקשר השירות או המוצר שלכם.

אולי יעניין אותך גם: חברה לבניית אתרים

אתר מעוצב היטב, בין אם הוא אתר תדמית ובין אם (קל וחומר) הוא אתר שיווקי, יאפשר לכם, בעליו, למנף את השיווק לשפר את התוצאות העסקיות, ולהיווכח בקשר הבלתי נפרד שבין תכני האתר לעיצובו ולאופן שבו הם מושפעים זה מזה ומשפיעים זה על זה.

מעצבים את הדרך לגולש

רצוי כי עיצוב אתרים ייעשה על ידי אותה חברה הבונה את האתרים. באופן זה יש אחידות מחשבתית, האפיון מתבצע ביחד עם בונה האתרים, מקדם האתרים והמעצב מול הלקוח, ואתם, בעלי האתר יודעים שיש לכם חבילה כוללת ומתוחזקת על ידי חברה אחת.

אנו בקרית טק, מזמינים אתכם להתרשם מעיצובי אתרים שלנו, מהאיכות והרמה הטכנולוגית והעיצובית הגבוהה, עיצוב אתרים מוקפד ואיכות ללא פשרות, הגורם לגולשים להסתקרן, לרצות לסייר ברחבי האתר המעוצב בהתאם לקהל היעד, עם הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר, על ידידותיות לגולש ומבלי שייווצר עומס בעיניים.

עיצוב אתרים שלנו משדר אמינות ורצינות, וגולש אקראי יכול להפוך ללקוח קבוע אחרי שהתרשם מהאתר כולו, מנוחות השימוש, והעיצוב המוקפד והמותאם לאופי ורוחי האתר.

אנו בקרית טק נשארים עדכניים כל הזמן בהתאם למגמות וההתפתחויות האינטרנטיות, והמעצבים שלנו הם בעלי נסיון רב, היכרות מעמיקה עם עיצוב לאתרים, עולם האינטרנט וחשיבה שיווקית ויצירתית.

אנו מציעים חבילה כוללת של בניית אתרים, עיצוב אתרים, אחסון וקידום שלהם.
ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלנו, ועם תוצאות כידוע, לא מתווכחים.

השימושיות והשימושיות, לא העיצוב החזותי, קובעים את הצלחתו או הכישלון של אתר אינטרנט. מכיוון שהמבקר בעמוד הוא האדם היחיד שלוחץ על העכבר ולכן מחליט הכל, עיצוב ממוקד משתמש הפך לגישה סטנדרטית לעיצוב אתרים מוצלח ומוכוון רווח. אחרי הכל, אם משתמשים לא יכולים להשתמש בתכונה, ייתכן שהיא לא קיימת.

אנחנו לא מתכוונים לדון בפרטי יישום העיצוב (למשל היכן יש למקם את תיבת החיפוש) כפי שזה כבר נעשה במספר מאמרים; במקום זאת אנו מתמקדים בעקרונות העיקריים, היוריסטיות וגישות לעיצוב אתרים יעיל - גישות אשר, בשימוש נכון, יכולות להוביל להחלטות עיצוב מתוחכמות יותר ולפשט את תהליך תפיסת המידע המוצג.

עיצוב אתרים טוב והנחיות לעיצוב אתרים יעיל 

על מנת להשתמש בעקרונות כראוי עלינו להבין תחילה כיצד משתמשים מקיימים אינטראקציה עם אתרים, כיצד הם חושבים ומהם דפוסי ההתנהגות הבסיסיים של המשתמשים.

איך משתמשים חושבים?  #

בעיקרון, הרגלי המשתמשים באינטרנט אינם שונים כל כך מההרגלים של הלקוחות בחנות. המבקרים מציצים בכל עמוד חדש, סורקים חלק מהטקסט ולוחצים על הקישור הראשון שמושך את העניין שלהם או דומה במעורפל לדבר שהם מחפשים. למעשה, יש חלקים גדולים מהדף שהם אפילו לא מסתכלים עליהם.

רוב המשתמשים מחפשים משהו מעניין (או שימושי) וניתן ללחיצה; ברגע שנמצאים כמה מועמדים מבטיחים, המשתמשים לוחצים. אם הדף החדש אינו עונה על ציפיות המשתמשים, לוחצים על כפתור הקודם ותהליך החיפוש ממשיך.

  • משתמשים מעריכים איכות ואמינות. אם עמוד מספק למשתמשים תוכן איכותי, הם מוכנים להתפשר על התוכן עם פרסומות ועיצוב האתר. זו הסיבה לכך שאתרים לא כל כך מעוצבים עם תוכן איכותי זוכים לתנועה רבה לאורך שנים. התוכן חשוב יותר מהעיצוב התומך בו.
  • משתמשים לא קוראים, הם סורקים. בניתוח דף אינטרנט, משתמשים מחפשים כמה נקודות קבועות או עוגנים שידריכו אותם בתוכן העמוד.

  • משתמשי האינטרנט חסרי סבלנות ומתעקשים על סיפוק מיידי. עיקרון פשוט מאוד: אם אתר אינטרנט אינו מסוגל לעמוד בציפיות המשתמשים, אז המעצב לא הצליח לבצע את עבודתו כראוי והחברה מפסידה כסף. ככל שהעומס הקוגניטיבי גבוה יותר והניווט פחות אינטואיטיבי, כך המשתמשים מוכנים יותר לעזוב את האתר ולחפש חלופות. [JN / DWU]
  • משתמשים לא עושים בחירות אופטימליות. משתמשים לא מחפשים את הדרך המהירה ביותר למצוא את המידע שהם מחפשים. הם גם לא סורקים דפי אינטרנט בצורה ליניארית, ועוברים ברצף מקטע אתר אחד למשנהו. במקום זאת משתמשים מרוצים; הם בוחרים באפשרות הסבירה הראשונה. ברגע שהם מוצאים קישור שנראה שהוא עשוי להוביל למטרה, יש סיכוי טוב מאוד שילחץ עליו מיד. אופטימיזציה היא קשה, וזה לוקח הרבה זמן. סיפוק יעיל יותר.
  • משתמשים עוקבים אחר האינטואיציה שלהם. ברוב המקרים משתמשים מתבלבלים במקום לקרוא את המידע שהמעצב סיפק. לפי סטיב קרוג, הסיבה הבסיסית לכך היא שלמשתמשים לא אכפת. "אם אנחנו מוצאים משהו שעובד, אנחנו נצמד אליו. זה לא משנה לנו אם אנחנו מבינים איך דברים עובדים, כל עוד אנחנו יכולים להשתמש בהם. אם הקהל שלך מתכוון להתנהג כאילו אתה מעצב שלטי חוצות, אז תעצב שלטי חוצות נהדרים."
  • משתמשים רוצים לקבל שליטה. משתמשים רוצים להיות מסוגלים לשלוט בדפדפן שלהם ולהסתמך על הצגת הנתונים העקבית בכל האתר. למשל, הם לא רוצים שחלונות חדשים יצוצו באופן בלתי צפוי והם רוצים להיות מסוגלים לחזור עם כפתור "חזרה" לאתר שבו היו בעבר: לכן זה נוהג טוב לעולם לא לפתוח קישורים בחלונות דפדפן חדשים .

1. אל תגרום למשתמשים לחשוב  #

על פי חוק השימושיות הראשון של קרוג, דף האינטרנט צריך להיות ברור ומובן מאליו . כשאתה יוצר אתר, התפקיד שלך הוא להיפטר מסימני השאלה - ההחלטות שמשתמשים צריכים לקבל במודע, תוך התחשבות ביתרונות, חסרונות וחלופות.

אם הניווט וארכיטקטורת האתר אינם אינטואיטיביים, מספר סימני השאלה גדל ומקשה על המשתמשים להבין כיצד המערכת פועלת וכיצד להגיע מנקודה א' לנקודה ב'. מבנה ברור, רמזים ויזואליים מתונים וניתן לזיהוי בקלות קישורים יכולים לעזור למשתמשים למצוא את דרכם למטרה שלהם.

על ידי הפחתת העומס הקוגניטיבי אתה מקל על המבקרים לתפוס את הרעיון מאחורי המערכת. לאחר שהשגת זאת, תוכל לתקשר מדוע המערכת שימושית וכיצד משתמשים יכולים להפיק ממנה תועלת. אנשים לא ישתמשו באתר האינטרנט שלך אם הם לא יכולים להתמצא בו.

2. אל תבזבז את הסבלנות של משתמשים  #

בכל פרויקט כשאתה מתכוון להציע למבקרים שלך שירות או כלי כלשהו, ​​נסה לשמור על דרישות המשתמש שלך מינימליות. ככל שמשתמשים נדרשים פחות פעולה כדי לבדוק שירות, כך גדל הסיכוי שמבקר אקראי אכן ינסה אותו. מבקרים בפעם הראשונה מוכנים לשחק עם השירות , לא למלא טפסי אינטרנט ארוכים עבור חשבון שהם עשויים לעולם לא להשתמש בו בעתיד. אפשר למשתמשים לחקור את האתר ולגלות את השירותים שלך מבלי לאלץ אותם לשתף נתונים פרטיים. זה לא הגיוני לאלץ משתמשים להזין כתובת אימייל כדי לבדוק את התכונה.

באופן אידיאלי הסר את כל המחסומים , אל תדרוש מנויים או הרשמות תחילה. רישום משתמש לבדו מספיק כמכשול לניווט המשתמש כדי לצמצם את התנועה הנכנסת.

3. הצליחו למקד את תשומת הלב של המשתמשים  #

מכיוון שאתרי אינטרנט מספקים תוכן סטטי ודינאמי כאחד, היבטים מסוימים של ממשק המשתמש מושכים תשומת לב יותר מאחרים. ברור שתמונות מושכות את העין יותר מהטקסט - בדיוק כפי שהמשפטים המסומנים כמודגשים מושכים יותר מטקסט רגיל.

העין האנושית היא מכשיר מאוד לא ליניארי, ומשתמשי אינטרנט יכולים לזהות באופן מיידי קצוות, דפוסים ותנועות . זו הסיבה שפרסומות מבוססות וידיאו הן מאוד מעצבנות ומסיחות את הדעת, אבל מנקודת המבט השיווקית הן עושות בצורה מושלמת את העבודה בללכוד את תשומת הלב של המשתמשים.

4. שאפו לחשיפת תכונה  #

עיצובי אינטרנט מודרניים זוכים לביקורת בדרך כלל בשל הגישה שלהם להנחות משתמשים עם 1-2-3 שלבים מושכים ויזואלית, כפתורים גדולים עם אפקטים חזותיים וכו'. אבל מנקודת המבט העיצובית, האלמנטים האלה למעשה אינם דבר רע. להיפך, הנחיות כאלה הן יעילות ביותר שכן הן מובילות את המבקרים בתוכן האתר בצורה מאוד פשוטה וידידותית למשתמש.

לתת למשתמש לראות בבירור אילו פונקציות זמינות הוא עיקרון בסיסי של עיצוב ממשק משתמש מוצלח. זה לא ממש משנה איך זה מושג. מה שחשוב הוא שהתוכן מובן היטב והמבקרים מרגישים בנוח עם האופן שבו הם מתקשרים עם המערכת.

5. השתמש בכתיבה אפקטיבית  #

מכיוון שהרשת שונה מהדפוס, יש צורך להתאים את סגנון הכתיבה להעדפות המשתמשים ולהרגלי הגלישה. כתבי קידום מכירות לא ייקראו. בלוקי טקסט ארוכים ללא תמונות ומילות מפתח המסומנות בהדגשה או נטוי תידלג . שפה מוגזמת תתעלם.

דבר עסקים. הימנע משמות חמודים או חכמים, שמות שמקורם בשיווק, שמות ספציפיים לחברה ושמות טכניים לא מוכרים. לדוגמה, אם אתה מתאר שירות ורוצה שמשתמשים ייצרו חשבון, "הירשם" עדיף על "התחל עכשיו!" וזה שוב טוב יותר מאשר "לחקור את השירותים שלנו".

פתרון אופטימלי לכתיבה יעילה הוא ל

  • השתמשו בביטויים קצרים ותמציתיים (תגיעו לנקודה בהקדם האפשרי),
  • השתמש בפריסה הניתנת לסריקה (סווג את התוכן, השתמש ברמות כותרות מרובות, השתמש באלמנטים ויזואליים וברשימות תבליטים אשר שוברות את הזרימה של גושי טקסט אחידים),
  • השתמש בשפה פשוטה ואובייקטיבית (קידום מכירות לא צריך להישמע כמו פרסומת; תן למשתמשים שלך סיבה הגיונית ואובייקטיבית למה הם צריכים להשתמש בשירות שלך או להישאר באתר שלך)

6. שאפו לפשטות  #

עקרון ה"שמור על זה פשוט" (KIS) צריך להיות המטרה העיקרית של עיצוב האתר. משתמשים רק לעתים רחוקות נמצאים באתר כדי ליהנות מהעיצוב; יתר על כן, ברוב המקרים הם מחפשים את המידע למרות העיצוב. שאפו לפשטות במקום למורכבות.

מנקודת מבטם של המבקרים, עיצוב האתר הטוב ביותר הוא טקסט טהור, ללא פרסומות או בלוקים נוספים של תוכן התואמים בדיוק את השאילתה שהמבקרים השתמשו בו או לתוכן שהם חיפשו. זו אחת הסיבות לכך שגרסת הדפסה ידידותית למשתמש של דפי אינטרנט חיונית לחוויית משתמש טובה.

7. אל תפחד מהמרחב הלבן  #

למעשה, באמת קשה להפריז בחשיבותו של החלל הלבן. זה לא רק עוזר להפחית את העומס הקוגניטיבי על המבקרים, אלא הוא מאפשר לתפוס את המידע המוצג על המסך. כאשר מבקר חדש ניגש לפריסת עיצוב, הדבר הראשון שהוא/היא מנסה לעשות הוא לסרוק את הדף ולחלק את אזור התוכן לפיסות מידע ניתנות לעיכול.

מבנים מורכבים קשים יותר לקריאה, סריקה, ניתוח ועבודה איתם. אם יש לך את הבחירה בין הפרדת שני מקטעי עיצוב על ידי קו גלוי או על ידי רווח לבן כלשהו, ​​בדרך כלל עדיף להשתמש בפתרון הרווח הלבן. מבנים היררכיים מפחיתים את המורכבות (חוק שמעון): ככל שתצליחו לספק למשתמשים תחושה של היררכיה ויזואלית, כך יהיה קל יותר לתפוס את התוכן שלכם.

 

8. תקשר ביעילות עם "שפה גלויה"  #

במאמריו על תקשורת חזותית יעילה, אהרון מרקוס מציין שלושה עקרונות יסוד המעורבים בשימוש במה שמכונה "שפה גלויה" - התוכן שמשתמשים רואים על המסך.

  • ארגן : ספק למשתמש מבנה מושגי ברור ועקבי. עקביות, פריסת מסך, מערכות יחסים ויכולת ניווט הם מושגים חשובים בארגון. יש להחיל את אותן מוסכמות וכללים על כל המרכיבים.
  • חסכון : עשה את המרב עם הכמות הקטנה ביותר של רמזים ואלמנטים ויזואליים. ארבע נקודות עיקריות שיש לקחת בחשבון: פשטות, בהירות, ייחוד והדגשה. הפשטות כוללת רק את האלמנטים החשובים ביותר לתקשורת. בהירות : כל הרכיבים צריכים להיות מתוכננים כך שמשמעותם אינה חד משמעית. ייחוד : יש להבחין בין המאפיינים החשובים של האלמנטים הדרושים. דגש : יש לתפוס בקלות את המרכיבים החשובים ביותר.
  • תקשורת : התאם את המצגת ליכולות המשתמש. על ממשק המשתמש לשמור על איזון קריאות, קריאות, טיפוגרפיה, סמליות, צפיות מרובות וצבע או מרקם כדי לתקשר בהצלחה. השתמש במקסימום 3 גופנים בגדלים של 3 נקודות לכל היותר - מקסימום 18 מילים או 50-80 תווים לכל שורת טקסט.

9. כנסים הם החברים שלנו  #

עיצוב קונבנציונלי של אלמנטים באתר אינו גורם לאתר אינטרנט משעמם. למעשה, מוסכמות שימושיות מאוד מכיוון שהן מפחיתות את עקומת הלמידה, את הצורך להבין איך דברים עובדים. לדוגמה, זה יהיה סיוט שימושיות אם לכל אתרי האינטרנט תהיה הצגה ויזואלית שונה של עדכוני RSS. זה לא כל כך שונה מהחיים הרגילים שלנו שבהם אנחנו נוטים להתרגל לעקרונות בסיסיים של איך אנחנו מארגנים נתונים (תיקיות) או עושים קניות (הצבת מוצרים).

בעזרת מוסכמות אתה יכול להשיג את הביטחון, האמון, האמינות של המשתמשים ולהוכיח את האמינות שלך. עקוב אחר הציפיות של המשתמשים - הבן למה הם מצפים מניווט באתר, מבנה טקסט, מיקום חיפוש וכו'.

10. בדוק מוקדם, בדוק לעתים קרובות  #

מה שנקרא עקרון TETO זה צריך להיות מיושם בכל פרויקט עיצוב אתרים שכן מבחני שמישות מספקים לעתים קרובות תובנות מכריעות לגבי בעיות ובעיות משמעותיות הקשורות לפריסה נתונה.

בדוק לא מאוחר מדי, לא מעט מדי ולא מהסיבות הלא נכונות. במקרה האחרון יש צורך להבין שרוב החלטות העיצוב הן מקומיות; זה אומר שאתה לא יכול לענות באופן אוניברסלי אם פריסה כלשהי טובה יותר מהאחרת מכיוון שאתה צריך לנתח אותה מנקודת מבט מאוד ספציפית (בהתחשב בדרישות, בעלי עניין, תקציב וכו').

כמה נקודות חשובות שכדאי לזכור:

  • לפי סטיב קרוג, בדיקה של משתמש אחד עדיפה ב-100% מאשר בדיקה של אף אחד ובדיקת משתמש אחד בשלב מוקדם של הפרויקט עדיפה על בדיקת 50 לקראת הסוף. בהתאם לחוק הראשון של בוהם, שגיאות שכיחות ביותר במהלך דרישות ופעילויות עיצוב והן יקרות יותר ככל שהן מוסרות מאוחר יותר.
  • בדיקה היא תהליך איטרטיבי . זה אומר שאתה מעצב משהו, בודק אותו, מתקן אותו ואז בודק אותו שוב. ייתכנו בעיות שלא נמצאו במהלך הסיבוב הראשון מכיוון שמשתמשים כמעט נחסמו על ידי בעיות אחרות.
  • מבחני שימושיות תמיד מייצרים תוצאות שימושיות . או שיצביעו עליך על הבעיות שיש לך או שיצביעו על היעדר פגמים עיצוביים גדולים המהווים בשני המקרים תובנה שימושית עבור הפרויקט שלך.
  • לפי חוק ויינברג, מפתח אינו מתאים לבדוק את הקוד שלו . זה מתאים גם למעצבים. אחרי שעבדת על אתר במשך כמה שבועות, אתה לא יכול לצפות בו יותר מנקודת מבט חדשה. אתה יודע איך זה בנוי ולכן אתה יודע בדיוק איך זה עובד - יש לך את החוכמה לבודקים עצמאיים ולמבקרים באתר שלך לא היו צריכים.

שאלות נפוצות

גולשים מעריכים אתרי אינטרנט מושקעים ומעוצבים. עיצוב מקורי, יצירתי, הן מתוך הקופסה והן מחוץ לה, מאפשר לכם, בעלי האתרים, ליהנות מאתר אשר הגולשים בו יקבלו בתוך שניות אחדות את כל המידע הרלוונטי עבורם בהקשר השירות או המוצר שלכם.

עיצוב אתרים מתבצע במשותף עם בעל האתר, שמגדיר ומאפיין את הצרכים שלו, למי הוא פונה ומה חשוב לו שיודגש באתר. רק לאחר אפיון והבנת צרכי הלקוח, ובשיתוף עם המאפיין ובונה האתרים, ניגש המעצב לתכנן את פני האתר ובחירת האלמנטים שיהיו בו.

רצוי כי עיצוב אתרים ייעשה על ידי אותה חברה הבונה את האתרים. באופן זה יש אחידות מחשבתית, האפיון מתבצע ביחד עם בונה האתרים, מקדם האתרים והמעצב מול הלקוח, ואתם, בעלי האתר יודעים שיש לכם חבילה כוללת ומתוחזקת על ידי חברה אחת.

אנו מציעים חבילה כוללת של בניית אתרים, עיצוב אתרים, אחסון וקידום שלהם. עיצוב אתרים מוקפד ואיכות ללא פשרות, הגורם לגולשים להסתקרן, לרצות לסייר ברחבי האתר המעוצב בהתאם לקהל היעד, עם הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר, על ידידותיות לגולש ומבלי שייווצר עומס בעיניים.

מהו עיצוב אתרים רספונסיבי?

עיצוב אתרים רספונסיבי (המכונה גם "רספונסיבי" או "עיצוב רספונסיבי") היא גישה לעיצוב תוכן אינטרנט המופיע ללא קשר לרזולוציה הנשלטת על ידי המכשיר. זה נעשה בדרך כלל עם נקודות עצירה של נקודת מבט (חתכי רזולוציה עבור כאשר התוכן מתרחב לתצוגה זו). יציאות התצוגה צריכות להתאים באופן הגיוני בטאבלטים, בטלפונים ובמחשבים שולחניים בכל רזולוציה.

בעיצוב רספונסיבי, ניתן להגדיר כללים לאופן זרימת התוכן וכיצד משתנה הפריסה בהתבסס על טווח הגודל של המסך.

עיצובים רספונסיביים מגיבים לשינויים ברוחב הדפדפן על ידי התאמת המיקום של אלמנטים עיצוביים כך שיתאימו לחלל הפנוי. אם תפתח אתר רספונסיבי בשולחן העבודה ותשנה את גודל חלון הדפדפן, התוכן יסדר את עצמו מחדש באופן דינמי כך שיתאים לחלון הדפדפן. האתר בודק את המקום הפנוי בטלפונים ניידים ולאחר מכן מציג את עצמו בסידור האידיאלי.

שיטות עבודה ושיקולים מומלצים לעיצוב רספונסיבי

עם עיצוב מגיב, אתה מעצב עבור גמישות בכל היבט - תמונות, טקסט ופריסות. אז כדי לך:

  • קח את הגישה הנייד תחילה - התחל תחילה את תהליך עיצוב המוצר עבור מכשירים ניידים במקום מכשירים שולחניים.

  • צור רשתות ותמונות נוזליות .

  • תעדוף את השימוש בגרפיקה וקטורית ניתנת להרחבה (SVG). מדובר בפורמט קובץ מבוסס XML עבור גרפיקה דו-ממדית, התומך באינטראקטיביות ובאנימציות.

  • כלול שלוש או יותר נקודות שבירה (פריסות לשלושה מכשירים או יותר).

  • תעדוף והסתרת תוכן כך שיתאים להקשרים של המשתמשים . בדוק את ההיררכיה החזותית שלך והשתמש במגירות גילוי וניווט מתקדם כדי לתת למשתמשים פריטים הדרושים תחילה. שמור על פריטים לא חיוניים (נחמדים) משניים.

  • שאפו למינימליזם .

  • החל דפוסי עיצוב כדי למקסם את קלות השימוש עבור המשתמשים בהקשרים שלהם ולהאיץ את ההיכרות שלהם: לדוגמה, דפוס ירידת העמודות מתאים לתוכן לסוגי מסכים רבים.

  • שאפו לנגישות .

מהו עיצוב אתרים אדפטיבי?

עיצוב אדפטיבי דומה לעיצוב רספונסיבי - שתיהן גישות לעיצוב במגוון רחב של מכשירים; ההבדל טמון באופן התפירה של התוכן.

במקרה של עיצוב רספונסיבי, כל התוכן והפונקציונליות זהים עבור כל מכשיר. לכן, דפדפן שולחני ודפדפן סמארטפון עם מסך גדול מציגים את אותו תוכן. ההבדל היחיד הוא בפריסה של התוכן.